Clan Triple Goddes

Clan Triple Goddes

Gaia

Merry meet, ik ben Gaia, samen met Korrigan oprichtster van Triple-Goddess. Triple-Goddess is ontstaan omdat we ontdekten dat heel veel mensen zoekende waren in de wereld van de hekserij. Wijzelf ook. We zochten verdieping, kennis, maar ook mensen om ons heen die hetzelfde zochten. Zelf ben ik HSP, om mezelf in een hokje te stoppen waar ik niet van houd. Breed georiënteerd in kruiden stenen, kaartleggen, pendelen, mediteren enz. Verder ben ik een mensjesmens en heb graag mensen om me heen, houd ervan om ze te pamperen. Zoals Triple-Goddess mijn vriendengroep is, een warme deken waar iedereen welkom is. BB

Korrigan

Toen ik jaren geleden nadacht over wat ik nu verder wilde met mijn leven, kwam als eerste naar boven “ik moet iets met hekserij”. Toentertijd had ik  nog nooit gehoord van wicca en moderne hekserij. Ik zat nog in het stadium van de klassieke sprookjesheks, gecombineerd met wat eigen ervaringen, waar ik niet goed weg mee wist. Dus ik  vond mijn eigen gedachten nogal “vreemd”, om het zachtjes uit te drukken. Maar veel te verliezen had ik niet, dus dat is wel het moment geweest dat mijn zoektocht naar “de heks in mij” is begonnen. Dat is niet zo gemakkelijk. Het is een tamelijk gesloten wereld. Ik heb het geluk gehad dat ik mensen ontmoet heb, die me daarbij wel verder hebben geholpen en me hebben opgenomen in hun Clan. Een clan is in mijn traditie de naam voor een groep heksen, zoals dat in andere tradities een coven wordt genoemd.

Hekserij is voor mij dan ook inmiddels  mijn levenswijze, het is wie ik ben, hoe ik met voel. In 2004 ben ik uiteindelijk ingewijd in deze  Clan en enkele jaren later  -in 2010- heb ik samen met een vriendin de Clan Triple Goddess opgericht.

Binnen de Clan ben ik verantwoordelijk voor de jaartraining, het publiceren van onze activiteiten en het beantwoorden van alle mail die aan de clan gericht binnenkomt.  Ik lees heel graag en ben heel geïnteresseerd in geschiedenis in relatie tot hekserij, mythologie, de Goden en Godinnen, de sagen en legenden van onze streek. Verder vind ik het onderwerp “magie” heel fascinerend en ben daar ook actief mee bezig. Astrologie, tarot, reiki horen er ook bij en eigenlijk nog veel meer. Wil je eens met me praten over hekserij, dan kan dat. ik ben meestal te vinden op onze open avonden, je kunt me mailen op korrigan@triple-goddess.nl en ook op facebook ben ik actief.

Belenos

Hallo mijn naam is Belenos, op dit moment het enigste mannelijke lid van de clan. Ik ben eigenlijk een man zonder veel woorden. Ik ben via Raven in de hekserij belandt, maar was al eerder bezig met alles wat God verboden heeft, zoals pendelen, kaarten leggen, reiki, glazen bol kijken enz. Ik ben dus van alle markten thuis. Wil je meer van mij weten, kom dan eens langs op een van onze open vieringen.

Raven

Ik wil me even voorstellen, mijn naam is Raven, ben zolang als ik kan denken al gek op de natuur en alles wat op deze planeet groeit en bloeit, het spirituele trekt me al van mijn kinds af aan, toen ik een boek bij mijn oma in handen kreeg over geloof en bijgeloof, wat was dat spannend. Jaren later ben ik via een vriendin in aanraking gekomen met een heksengroep. Vol verwachting en met knikkende knieën ben ik erheen gegaan. Na een keer was het me al duidelijk dat het dit was. Het heeft mij laten groeien als mens en vaak door moeilijke tijden heen geholpen, vooral uit onze groep haal ik veel vreugde en plezier, we zijn een hechte groep met allemaal een heel eigen kijk en persoonlijkheid. Zoals ik mezelf vaak omschrijf: een gezellige stuiter bal met gevoel voor humor, breed geïnteresseerd, Traditionele hekserij, Reiki, Lichtwerk, Engelen enz. Kom eens langs op een open avond en maak kennis met ons.

Olwen

Mijn naam is Olwen, ik ben al mijn hele leven geïnteresseerd in magie, al wist ik toen nog niet dat ik een heks was. In mijn familie zijn meer mensen met wat je noemt een gave, maar dat hoorde er gewoon bij. Ik kwam in aanraking met healing door middel van reiki en ben reiki master geworden. Maar dat was voor mij niet genoeg.  Via de reiki kwam ik in aanraking met jaarfeesten. Toen één van de mensen daar zei dat ze heks was, verklaarde ik haar voor gek. Heksen bestaan immers alleen in sprookjes? Maar toch wist ik van kind af aan intuïtief welk kruid je moest gebruiken tegen brandnetels en heb ik van oma geleerd om hoestdrankjes te maken met kruiden. Het liefst gebruik ik bij mijn magisch werk geen of zo weinig mogelijk attributen, alleen gedachtenkracht en haar energie. Via internet kwam ik terecht bij Triple Goddess en ik voelde me er meteen thuis. Het zijn voor mij de broer en zussen die ik in werkelijkheid niet heb. Al ben ik eigenlijk meer een “loner”, het is altijd goed om weer bij mijn clan te zijn. Ik hou van de natuur, dansen en geschiedenis.