Gekaramelliseerde Appels

In Amerika is de gekaramelliseerde appel niet meer weg te denken. Wat zal het oordeel van jouw kinderen zijn? Zorg dat je voldoende appels maakt, want volwassenen likken er ook de vingers bij af! Zo maak je ze…

Ingrediënten

  • 1 pakket met 3 rollen Werther’s Original;
  • 6 rode of groene appels, ontsteelt;
  • 6 ijslolly stokjes.

Recept

  1. Smelt de karamelsnoepjes langzaam in een dubbele ketel, au-bain-marie.
  2. Wanneer de karamelsnoepjes stroperig gesmolten zijn, steek de ijslolly stokjes in het bovenste centrum van de appel, en dip de appel in de karamelsaus. Zorg ervoor dat de hele appel bedekt is met de karamel.

Happy Mabon!

Foto door Francesco Ungaro van Pexels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *