Clan Triple Goddess

De leden van Clan Triple Goddess stellen zich voor. Wie zijn wij en waarom heeft de magie van de Hekserij ons aangetrokken?


Minerva

oen ik jaren geleden nadacht over wat ik nu verder wilde met mijn leven, kwam als eerste naar boven “ik moet iets met hekserij”. Toendertijd had ik nog nooit gehoord van wicca en moderne hekserij. Ik zat nog in het stadium van de klassieke sprookjesheks, gecombineerd met wat eigen ervaringen, waar ik niet goed weg mee wist. Dus ik vond mijn eigen gedachten nogal “vreemd”, om het zachtjes uit te drukken. Maar veel te verliezen had ik niet, dus dat is wel het moment geweest dat mijn zoektocht naar “de heks in mij” is begonnen. Dat is niet zo gemakkelijk. Het is een tamelijk gesloten wereld. Ik heb het geluk gehad dat ik mensen ontmoet heb, die me daarbij wel verder hebben geholpen en me hebben opgenomen in hun Clan. Een clan is in mijn traditie de naam voor een groep heksen, zoals dat in andere tradities een coven wordt genoemd.

Hekserij is voor mij dan ook inmiddels mijn levenswijze, het is wie ik ben, hoe ik me voel. In 2004 ben ik uiteindelijk ingewijd in deze Clan en enkele jaren later -in 2010- heb ik samen met een vriendin de Clan Triple Goddess opgericht.

Binnen de Clan ben ik verantwoordelijk voor diverse trainingen, het publiceren van onze activiteiten en het beantwoorden van alle mail die aan de clan gericht binnenkomt.  Ik lees heel graag en ben heel geïnteresseerd in geschiedenis in relatie tot hekserij, mythologie, de Goden en Godinnen, de sagen en legenden van onze streek. Verder vind ik het onderwerp “magie” heel fascinerend en ben daar ook actief mee bezig. Astrologie, tarot, reiki horen er ook bij en eigenlijk nog veel meer. Wil je eens met me praten over hekserij, dan kan dat. Ik ben meestal te vinden op onze open avonden, je kunt me mailen op info@triple-goddess.nl en ook op facebook ben ik actief.


Gaia

erry meet, ik ben Gaia, samen met Minerva oprichtster van Clan Triple Goddess. Clan Triple Goddess is ontstaan omdat we ontdekten dat heel veel mensen zoekende waren in de wereld van de hekserij. Wijzelf ook. We zochten verdieping, kennis, maar ook mensen om ons heen die hetzelfde zochten. Zelf ben ik HSP, om mezelf in een hokje te stoppen waar ik niet van houd. Breed georiënteerd in kruiden stenen, kaartleggen, pendelen, mediteren enz. Verder ben ik een mensjesmens en heb graag mensen om me heen, houd ervan om ze te pamperen. Zoals Triple-Goddess mijn vriendengroep is, een warme deken waar iedereen welkom is. BB


Morrighan

k wil me even voorstellen, mijn naam is Morrighan, ben zolang als ik kan denken al gek op de natuur en alles wat op deze planeet groeit en bloeit. Het spirituele trekt me aan, al van mijn kinds af aan, toen ik een boek bij mijn oma in handen kreeg over geloof en bijgeloof, wat was dat spannend. Jaren later ben ik via een vriendin in aanraking gekomen met een heksengroep. Vol verwachting en met knikkende knieën ben ik erheen gegaan. Na een keer was het me al duidelijk dat het dit was. Het heeft mij laten groeien als mens en vaak door moeilijke tijden heen geholpen, vooral uit onze groep haal ik veel vreugde en plezier, we zijn een hechte groep met allemaal een heel eigen kijk en persoonlijkheid. Zoals ik mezelf vaak omschrijf: een gezellige stuiterbal met gevoel voor humor, breed geïnteresseerd, Traditionele hekserij, Reiki, Lichtwerk, Engelen, enz. Kom eens langs op een open avond en maak kennis met ons.


Vereluna

erry Meet ! Ik ben mijn hele leven op zoek geweest naar spirituele verdieping. Vanuit een Christelijke opvoeding zocht ik naar meer… Ik ben me o.a. gaan verdiepen in chakra’s, engelen, healing, Qi-energie en alles was interessant. Datgene wat naar meer smaakte, werd afgerond en datgene waarin ik verder kon, paste niet op de een of andere manier. Een vriendin van me nam me eens mee naar een viering bij Clan Triple Goddess en we zouden aan de jaartraining mee gaan doen. Ik had zo mijn bedenkingen, wat zou ik aantreffen?! Het blijkt dat ik me helemaal thuis voel in Hekserij en in deze groep Heksen. De dynamiek is goed en al mijn interessegebieden komen aan bod. De eerder ontbrekende puzzelstukjes zijn op hun plek gevallen. Hekserij is niet wat je denkt, het is een levenswijze die je dichter bij de natuur, levende wezens, egaliteit in de samenleving en bij jezelf brengt. Het heeft niets te maken met duivels en tekenfilmtoverkrachten, maar het brengt wel degelijk magie in je leven! Ik vind dat magie bedoeld is om te delen, ook met jou, als je er open voor staat. Kom gerust eens naar een van onze vieringen of workshops om kennis te maken met Hekserij en onze clan. Blessed Be !


Olwen

Mijn naam is Olwen, ik ben al mijn hele leven geïnteresseerd in magie, al wist ik toen nog niet dat ik een heks was. In mijn familie zijn meer mensen met wat je noemt een gave, maar dat hoorde er gewoon bij. Ik kwam in aanraking met healing door middel van reiki en ben reiki master geworden. Maar dat was voor mij niet genoeg.  Via de reiki kwam ik in aanraking met jaarfeesten. Toen één van de mensen daar zei dat ze heks was, verklaarde ik haar voor gek. Heksen bestaan immers alleen in sprookjes? Maar toch wist ik van kind af aan intuïtief welk kruid je moest gebruiken tegen brandnetels en heb ik van oma geleerd om hoestdrankjes te maken met kruiden. Het liefst gebruik ik bij mijn magisch werk geen of zo weinig mogelijk attributen, alleen gedachtenkracht en haar energie. Via internet kwam ik terecht bij Clan Triple Goddess en ik voelde me er meteen thuis. Het zijn voor mij de broer en zussen die ik in werkelijkheid niet heb. Al ben ik eigenlijk meer een “loner”, het is altijd goed om weer bij mijn clan te zijn. Ik hou van de natuur, dansen en geschiedenis.


Willow


Holle


Macha


Elen of the Ways


Kaylan


Bright Blessings van

Eén reactie

  1. Waarde lieden der Clan Triple Goddess,

    Voor deze Samhain heb ik eens gezworven in het web langs verschillende stammen die deze dag eren.

    Dank u, dames en heren.

    Gegroet,

    Toverlantijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *