De Jaarfeesten

e Jaarfeesten die door heksen (maar ook andere paganisten) worden gevierd zijn gebaseerd op zaai- en oogstfeesten die al vanaf de Oudheid in Europa gevierd zijn. De jaarfeesten die Clan Triple Goddess organiseert zijn vieringen waarbij we het in principe het Keltische Wiel van het Jaar volgen, maar waarbij je beslist ook invloeden vanuit andere hoeken zult tegenkomen.

Het vieren van de jaarfeesten is een hele krachtige manier om jezelf te verbinden met de cycli van de Aarde en de Zon. Wij vieren de jaarfeesten met rituelen, meditaties, pathworkings en kleine spells. De jaarfeestrituelen worden voor en door de clanleden georganiseerd.

Wil je eens meevieren?

Dat kan. De clan organiseert regelmatig open jaarfeesten. Wil je eens kennismaken, ben je geïnteresseerd in moderne hekserij, ben je een solitair die ook wel eens gezamenlijk met enkele anderen een jaarfeest wil vieren…wat je reden ook is…je bent welkom!

Kijk voor de actuele datum, locatie en bijdrage in de agenda. De vieringen vinden buiten plaats, ivm Corona. De Clan is afkomstig uit Heerlen en de jaarfeesten vinden ook in Heerlen plaats.

Het ritueel start om 20.00 uur en na afloop kletsen we nog wat na onder het genot van een hapje en een drankje.

Aanmelden: mail naar info@triple-goddess.nl

Wil je wat meer weten over de jaarfeesten, klik dan op de plaatjes:Reacties zijn gesloten.