Graag aanmelden via de aanmeldknop onder het evenement. Informatie kan worden opgevraagd via e-mail: info@triple-goddess.nl

Er is een kwartier inloop voor de start van de sessie. We starten stipt op tijd. Houd rekening met eventuele uitloop na de sessie.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Jaarfeest Lughnasadh 2024

30 juli @20:00 - 22:00

€5,00
Het wiel is weer gedraaid… langzaam gaan we richting de oogsttijd. Het is nu een tijd van overvloed en gouden kleuren… Dit is de tijd om te relaxen in de warme zomerzon, de overvloed binnen te halen en te genieten van deze prachtige tijd.
Sta eens bewust stil bij wat je begint te oogsten… Oogst je geluk of ellende? Wat heb je energie gegeven en wat is daarvan het resultaat? Wat kun je beter veranderen en wat wil je meer energie geven? Er volgen nog 2 oogstfeesten, het is nog niet te laat om bij te stellen…
Wentel je in dankbaarheid voor alles wat je gegund is, voor de zon op je huid, een warme omhelzing, de mensen waar je mee samen bent… Voel het intens, zo geef je de groeikracht van geluk een extra zetje. Breng samen met Triple Goddess een offer om deze dankbaarheid tot uiting te brengen, en vier samen met ons de overvloedige zomer!

Gegevens

Datum:
30 juli
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
€5,00

Organisator

Clan Triple Goddess
E-mail
info@triple-goddess.nl

Locatie

Piramide te Heerlen
Gasthuisstraat 52
Heerlen, 6416 AM Nederland
+ Google Maps
Aantal aanmeldingen: 0 / 25

Aanmelden

Wees de eerste!

Voorwaarden en condities
Gif laden

Afmelden?

Hier kun je je inschrijving annuleren, zodat je plek wordt vrijgegeven voor een ander.

error: Content is protected !!