Graag aanmelden via de aanmeldknop onder het evenement. Informatie kan worden opgevraagd via e-mail: info@triple-goddess.nl

Er is een kwartier inloop voor de start van de sessie. We starten stipt op tijd. Houd rekening met eventuele uitloop na de sessie.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Litha 2024

18 juni @20:00 - 22:00

€5,00

Litha, Midzomer

Litha is een keerpunt, net zoals Midwinter. Het is een magische nacht, omgeven met vele verhalen over geheimzinnige gebeurtenissen, een nacht geschikt om bepaalde planten te plukken die het kwade afweren, een nacht om te divineren, een nacht waarop de elfen dansen, net zoals de mensen dansen rondom de grote midzomervuren of Sintjansvuren.

Het is een uitbundig feest, met dansen, het ontsteken van grote vuren, lekker eten en drinken. Het is een rustpunt tussen de tijd van zaaien, die nu achter je ligt en de komende drukke tijd die te maken heeft met het inhalen van de oogst.

Op dit moment staat de zon op zijn hoogtepunt. Het is energetisch gezien een zeer krachtige periode. Tijdens onze vieringen staan we stil bij de dingen die we al eerder dit jaar gezaaid hebben, maar die nog net een extra zetje, wat extra energie kunnen gebruiken, voordat je het resultaat van al je werk kunt oogsten.

Meer informatie over dit jaarfeest vind je hier (inclusief recepten, een meditatie en spell).

Wil je met ons meedoen? Meld je dan aan via onderstaande knop!

Trek eventueel warme kleding aan, of neem eventueel een extra dekentje mee, we houden het jaarfeest in principe buiten bij het vuur.

Bright Blessings !

Gegevens

Datum:
18 juni
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
€5,00

Organisator

Clan Triple Goddess
E-mail
info@triple-goddess.nl

Locatie

Piramide te Heerlen
Gasthuisstraat 52
Heerlen, 6416 AM Nederland
+ Google Maps
Aantal aanmeldingen: 2 / 25

Aanmelden

Doe mee 2 anderen!

Voorwaarden en condities
Gif laden

Afmelden?

Hier kun je je inschrijving annuleren, zodat je plek wordt vrijgegeven voor een ander.

error: Content is protected !!