Graag aanmelden via de aanmeldknop onder het evenement. Informatie kan worden opgevraagd via e-mail: info@triple-goddess.nl

Er is een kwartier inloop voor de start van de sessie. We starten stipt op tijd. Houd rekening met eventuele uitloop na de sessie.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Mabon 2024

24 september @20:00 - 22:00

€5,00

Mabon, het Herfstfeest

Oogsten en dankbaarheid voor die oogst is het eerste grote thema dat je binnen een Mabonviering terug kunt zien komen.  Tijdens Mabon wordt bedankt voor de behaalde oogst. Je kunt bij de viering van dit feest ook uitgaan van een ‘figuurlijke oogst’.

In termen van jouw levenspad is dit het moment om te oogsten wat je hebt gezaaid, tijd om naar de hoop en ambities van Imbolc en Ostara te kijken en na te denken over hoe ze zich hebben gemanifesteerd in jouw leven. Het is tijd om projecten af ​​te ronden, wat we niet langer willen of nodig hebben op te ruimen en los te laten terwijl we ons voorbereiden op de afdaling, zodat de winter tijd kan bieden voor reflectie en vrede. We verzamelen nu immers ook het zaad dat we in het voorjaar willen planten, maar eerst moet het rusten en transformeren in de buik van Moeder Aarde gedurende de wintertijd.

Het lijkt soms dat elk festival het vieren en bedanken vereist, en dat is ook zo!  Elke draai aan het wiel brengt zowel innerlijke als uiterlijke gaven en inzichten met zich mee.

Meer informatie over dit jaarfeest vind je hier (inclusief recepten, een Mabon meditatie en spell).

Wil je met ons meedoen? Meld je dan aan via onderstaande knop!

Trek warme kleding aan, of neem eventueel een extra dekentje mee, we houden het jaarfeest in principe buiten bij het vuur.

Bright Blessings !

Gegevens

Datum:
24 september
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
€5,00

Organisator

Clan Triple Goddess
E-mail
info@triple-goddess.nl

Locatie

Piramide te Heerlen
Gasthuisstraat 52
Heerlen, 6416 AM Nederland
+ Google Maps
Aantal aanmeldingen: 2 / 25

Aanmelden

Doe mee 2 anderen!

Voorwaarden en condities
Gif laden

Afmelden?

Hier kun je je inschrijving annuleren, zodat je plek wordt vrijgegeven voor een ander.

error: Content is protected !!