Graag aanmelden via de aanmeldknop onder het evenement. Informatie kan worden opgevraagd via e-mail: info@triple-goddess.nl

Er is een kwartier inloop voor de start van de sessie. We starten stipt op tijd. Houd rekening met eventuele uitloop na de sessie.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Samhain 2024

5 november @20:00 - 22:00

€5,00

Samhain, Dag der Doden

Samhain is de afsluiting van het oogstseizoen. Denk niet alleen aan graan en vruchten. In deze tijd werden ook een aantal  dieren geslacht, waarvan men het vlees nodig had om de winter door te komen, of waarvoor men niet genoeg voer had om ze gedurende de hele winter te eten te geven.

Ook als je naar de natuur kijkt in de periode van het jaar, dan zie je dat alles “afsterft” De Dood zit letterlijk in de lucht!

Het is koud, we zitten meer binnen. Dit is een goede periode om te overdenken wat er van je plannen van de afgelopen periode terecht is gekomen. Wat heb je dit jaar kunnen oogsten en wat niet? Heb je je goed voorbereid op de lange winter die komen gaat?

De hectische oogstperiode is voorbij. In voorbije eeuwen was dit voor de meeste mensen een extreem drukke periode waarin heel hard moest worden gewerkt om de oogst tijdig binnen te halen. Dat is nu voorbij en er breekt een tijd van rust en contemplatie aan. We keren naar binnen.

Meer informatie over dit jaarfeest vind je hier (inclusief recepten, een Samhain meditatie en spell).

Wil je met ons meedoen? Meld je dan aan via onderstaande knop!

Trek warme kleding aan, of neem eventueel een extra dekentje mee, we houden het jaarfeest in principe buiten bij het vuur.

Bright Blessings !

Gegevens

Datum:
5 november
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
€5,00

Organisator

Clan Triple Goddess
E-mail
info@triple-goddess.nl

Locatie

Piramide te Heerlen
Gasthuisstraat 52
Heerlen, 6416 AM Nederland
+ Google Maps
Aantal aanmeldingen: 2 / 25

Aanmelden

Doe mee 2 anderen!

Voorwaarden en condities
Gif laden

Afmelden?

Hier kun je je inschrijving annuleren, zodat je plek wordt vrijgegeven voor een ander.

error: Content is protected !!