Graag aanmelden via de aanmeldknop onder het evenement. Informatie kan worden opgevraagd via e-mail: info@triple-goddess.nl

Er is een kwartier inloop voor de start van de sessie. We starten stipt op tijd. Houd rekening met eventuele uitloop na de sessie.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Geannuleerd: Workshop Liefdesmagie

14 februari 2023 @20:00

€15,00

Liefdesmagie……. Er is hier heel veel over gezegd en geschreven; je vindt het terug in mythologie, in onze sprookjes en tegenwoordig in onze films, spellen en boeken. Zelfs in zeer oude geschriften uit het oude Egypte zijn al liefdesspreuken terug gevonden. De liefde is nu eenmaal een onderwerp wat ons allemaal bezig houdt.
Maar wat is het nu eigenlijk?…het klinkt zo onschuldig…de liefde…liefdesmagie…Maar is het wel zo onschuldig? En wat kun je ermee en wat kan je beter niet doen….

Wil je antwoord op deze vragen en nog veel meer? Heb je zin om je op deze Valentijnsavond eens helemaal onder te dompelen in de energie van de liefde, dan meldt je aan voor deze workshop.
De avond bestaat uit een gedeelte theorie, meditatie en we gaan aan de slag om een prachtige “lovecharm” te maken, zodat je ook wat liefdesmagie in de praktijk kunt opdoen!
We love to see you!!!

Bijdrage: € 15,–
Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar info@triple-goddess.nl of door je hier beneden aan te melden.

Gegevens

Datum:
14 februari 2023
Tijd:
20:00
Kosten:
€15,00

Organisator

Triple Goddess werkgroep

Locatie

Piramide te Heerlen
Gasthuisstraat 52
Heerlen, 6416 AM Nederland
+ Google Maps
Aantal aanmeldingen: 6 / 25

Registraties zijn gesloten voor dit evenement. Indien je op de wachtlijst wilt komen, stuur dan een email naar info@triple-goddess.nl

error: Content is protected !!