Graag aanmelden via de aanmeldknop onder het evenement. Informatie kan worden opgevraagd via e-mail: info@triple-goddess.nl

Er is een kwartier inloop voor de start van de sessie. We starten stipt op tijd. Houd rekening met eventuele uitloop na de sessie.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Maancirkel – Maan van de Dood 2024

9 maart @19:30 - 21:30

€15,00

De Sisters of the New Moon nodigen je uit voor een jaarcyclus van Maancirkel avonden. We verlaten de energie van de maan die voorbij is en verwelkomen de Nieuwe Maan die van start gaat middels een meditatie en een ritueel om de energie te verankeren.

Sisters of the New Moon is een samenwerkingsverband van Minerva, Morrighan en Vereluna. Wij zijn heksen van Clan Triple Goddess met een diepe interesse in o.a. de thema’s van de manen.

Elke maan heeft haar eigen thema, en op deze avond gaan we ons bewust afstemmen op dit thema en de bijbehorende energie.

Vanavond ervaren we de start van de Maan van de Dood. Het thema van deze maan is niet zo eng als de naam doet vermoeden, het zorgt namelijk voor bescherming en raakt een verzorgende energie. Zoals de natuur nog winters-dood aanvoelt, zijn de zaden diep in de Aarde al aan het ontkiemen, beschermd en verzorgd door de baarmoeder van de Aarde. Wanneer een zaadje te vroeg uit deze bescherming treedt, kan het de dood tegemoet treden. Zo zijn ook onze goede voornemens nog fragiel. Daarom zul je gedurende deze maan ook uitgedaagd worden om jezelf en anderen te vergeven.

Wil je meedoen met onze MaanCirkel? Meld je dan aan via onderstaande knop zodat je verzekerd bent van een plekje!

Bright Blessings !

Gegevens

Datum:
9 maart
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
€15,00
Evenement Categorie:
Site:
sistersofthenewmoon.nl

Organisator

Sisters of the New Moon
E-mail
info@sistersofthenewmoon.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Weltertuijn – Yoga studio
Weltertuijnstraat 22
Heerlen, Nederland
+ Google Maps
Aantal aanmeldingen: 3 / 15

Registraties zijn gesloten voor dit evenement. Indien je op de wachtlijst wilt komen, stuur dan een email naar info@triple-goddess.nl

error: Content is protected !!