Graag aanmelden via de aanmeldknop onder het evenement. Informatie kan worden opgevraagd via e-mail: info@triple-goddess.nl

Er is een kwartier inloop voor de start van de sessie. We starten stipt op tijd. Houd rekening met eventuele uitloop na de sessie.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jaartraining Hekserij 2024

27 februari @19:30 - 22:00

€227,50

Voel je je aangetrokken door Hekserij en wil je er meer van weten? Of zoek je meer verdieping in hekserij dan boekenwijsheid? Wil je meer magie in je leven? Wil je in een groep, onder begeleiding, magie in de praktijk toepassen? Ben je 18 jaar of ouder? Dan is onze Jaartraining Hekserij wellicht interessant voor jou.

In februari 2024 zullen we een nieuwe Jaartraining opstarten (mits er voldoende animo voor is). Mocht je geïnteresseerd zijn, spreek ons dan aan op een open jaarfeest of mail naar vereluna@triple-goddess.nl of meld je aan via onderstaande knop (dan nemen we contact met je op).

Let op: we laten niet iedereen toe, er vindt altijd een kennismakingsgesprek vooraf plaats.

Bij voldoende interesse, zullen we de lesdata voor volgend jaar inplannen en contact met je opnemen. De datum die bij dit evenement genoemd is, is dus niet de startdatum van de nieuwe Jaartraining, maar een richtdatum om de nieuwe jaartraining te plannen.

Bright Blessings!

Gegevens

Datum:
27 februari
Tijd:
19:30 - 22:00
Kosten:
€227,50
Evenement Categorie:

Organisator

Clan Triple Goddess Jaartraining
E-mail
vereluna@triple-goddess.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Piramide te Heerlen
Gasthuisstraat 52
Heerlen, 6416 AM Nederland
+ Google Maps
Aantal aanmeldingen: 3 / 8

Registraties zijn gesloten voor dit evenement. Indien je op de wachtlijst wilt komen, stuur dan een email naar info@triple-goddess.nl

error: Content is protected !!