Graag aanmelden via de aanmeldknop onder het evenement. Informatie kan worden opgevraagd via e-mail: info@triple-goddess.nl

Er is een kwartier inloop voor de start van de sessie. We starten stipt op tijd. Houd rekening met eventuele uitloop na de sessie.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Imbolc 2024

30 januari @20:00 - 22:00

€5,00
We vieren dat de winter bijna voorbij is, dat de dagen lengen en dat de lente er aan komt! Na de naar binnen gekeerde winterperiode -een tijd van rust en nadenken- is dit een periode van reiniging onder invloed van de vernieuwende kracht van de zon.
De winter nadert zijn einde en dat voelen we ook binnenin. Wij luisteren naar de verborgen stemmen van de Aarde en, gebonden als we zijn aan de ritmen van het universum, luisteren we naar stemmen die diep in onszelf verborgen zitten.

Meer informatie over dit jaarfeest vind je hier (inclusief recepten, een meditatie en spell).

Wil je met ons meedoen? Meld je dan aan via onderstaande knop!

Trek eventueel warme kleding aan, of neem eventueel een extra dekentje mee, we houden het jaarfeest in principe buiten bij het vuur (als het weer het toelaat).

Bright Blessings !

Gegevens

Datum:
30 januari
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
€5,00

Organisator

Clan Triple Goddess
E-mail
info@triple-goddess.nl

Locatie

Piramide te Heerlen
Gasthuisstraat 52
Heerlen, 6416 AM Nederland
+ Google Maps
Aantal aanmeldingen: 20 / 25

Registraties zijn gesloten voor dit evenement. Indien je op de wachtlijst wilt komen, stuur dan een email naar info@triple-goddess.nl

error: Content is protected !!